Sömi és un estudi de disseny gràfic que va néixer com a projecte personal l'any 2012. Situats a Poblenou des de llavors, compartim la nostra experiència de més de 10 anys com a dissenyadors, i oferim les millors sol·lucions respecte a maquetació de catàlegs, fotografia, i disseny gràfic en general.

Passió, creativitat i sensibilitat fa que a cada projecte li dediquem l'atenció necessària en tots els detalls. Des de la primera reunió fins a l'entrega final, no importa com de gran sigui el projecte, nosaltres ens encarreguem de totes les necessitats del client.

sömi graphic studio, disseny de catàlegs, diseño de catálogos, catalogue design, diseño gráfico Barcelona, Victor Xirau, Cristina Reventós

Us oferim una varietat de serveis gràfics i comptem amb una àmplia xarxa de proveïdors per tal de donar suport a tots els seus projectes.

 

Som especialistes en disseny i maquetació de catàlegs de productes, però alhora us oferim altres serveis com:

 

Catàlegs corporatius, suports promocionals, imatge corporativa.

merchandising, il.lustració i fotografia.

Escriu-nos i ens posarem en contacte amb vosaltres :

Alguns dels nostres clients:

Fundació Pasqual Maragall, Capsa Promociones Publicitarias, Ediprem, Cap-Ras, Els Pescadors, el Tio Che, Makito, The Brand Compàny, Axon Profil, Dantapura, Sr. y Sra Cake, La Pubilla del Taulat, Sprint Copy, Nobrinde, Ashi Sports, Loopita, Casa Vives, Ajuntament de Barcelona,

Enviant formulari...

S'ha detectat un error, si us plau revisi els camps d'informació.

Formulari rebut!

Vols saber més sobre nosaltres?

Víctor Xirau, (Barcelona 1974): dissenyador gràfic sènior i director d'art llicenciat en Audiovisual i Mitjans de Comunicació (St. Ignasi - 1996) i Disseny Gràfic (Llotja - 2000), ha treballat en diferents estudis des dels inicis dels 90. Sempre buscant la simplicitat i elegància en el disseny. Les seves passions són la fotografia i la tipografia. Al seu cap de setmana ideal hi ha... la família, esports de muntanya, amics, música i un bon llibre.

Cristina Reventós, (Barcelona 1973): dissenyadora gràfica sènior llicenciada en Disseny gràfic a l'Escola d'Arts i Oficis la Llotja (1997) i en Disseny web a Parsons University, Nova York, (2000), ha treballat en alguns estudis com JMG Garrofé, Mid Ocean Brands o AGE Photo Stock. Entusiasta, metòdica i dedicada a la seva feina, compagina la seva vida laboral amb la familiar disfrutant de la muntanya i la platja.

Sömi Graphic Studio. All rights reserved. Copyright 2015